Aastra 470 Install

Aastra 400

Aastra 400 zijn synoniem aan moderne business communicatie met een gegarandeerde toekomst. Aastra 400 kan worden uitgerold van 4 tot 600 gebruikers; ideaal voor het gebruik in een klein- en middelgroot bedrijf en voor instellingen.

Leer meer

A5000

Aastra 5000

Aastra 5000 is een innovatieve bellen over IP oplossing die ontwikkeld is voor kleine tot grote organisaties. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën waardoor de productiviteit van werknemers wordt verhoogd en hun prestaties verbeteren.

Leer meer

Aastra box

Aastra 700

De Aastra 700 is een rijk uitgerust communicatie systeem met een complete reeks van applicaties voor het klein- en midzakelijk segment. Het biedt een breed scala aan UC-functionaliteiten met een focu op IP en mobiliteit.

Leer meer

BusinessPhone

BusinessPhone

BusinessPhone biedt een grote selectie met oplossingen die speciaal gericht zijn op de behoeften van kleine tot middelgrote organisaties.

Leer meer

Intelligate

IntelliGate

Een volledige lijn met innovatieve IP communicatiesystemen

Leer meer

MD Evolution

MD Evolution

Een geconvergeerde communicatieoplossing voor kleine tot middelgrote organisaties die IP/SIP ondersteunt.

Leer meer

MX-ONE

MX-ONE Telephony System

Aastra MX-ONE is een complete communicatieoplossing die niet alleen uitstekend presteert als het gaat om spraak maar ook de juiste applicaties verschaft voor Mobiliteit en Unified Communications.

Leer meer

OpenCom100

OpenCom 100

OpenCom 100 staat synoniem voor eenvoud: telefonie (TK), internet (IP), messaging en complexe applicaties makken allemaal gebruik van hetzelfde platform.

Leer meer

tsw

Telephony Switch

Het MD110 Convergence Communication System, onderdeel van de MX-ONE lijn, is een PBX voor middelgrote tot grote organisaties. 's Werelds eerste mobiele extensie en geïntegreerde IP-mogelijkheden.

Leer meer

Onthaal . Contact . Privacy . Legal Notice

© 2014 Aastra Technologies Limited. All Rights Reserved.